Kedves Tanulónk!

Sajnos a jelenlegi helyzetben a gyakorlati vezetésre történő beosztás jelentősen csúszik.

Mindezek ellenére a sikeres KRESZ vizsgát tett tanulóinkat folyamatosan közvetítjük ki az oktatókhoz, de így is csak jelentős csúszással tudunk gyakorlati oktatót biztosítani. Jelen pillanatban, amíg az országos helyzet nem normalizálódik, ez akár pár hónapos várakozást is jelenthet a sikeres KRESZ vizsgától számítva.

Külön megköszönjük a megértésedet és a türelmedet, de természetesen azt is megértjük, ha ez az élethelyzetet miatt számodra nem felel meg.

Amit feltétlenül kihangsúlyoznánk, hogy az iskolánkban megszerzett sikeres KRESZ-vizsga 2 évig érvényes, illetve ez az eredmény nem iskolához kötött, tehát ez az egész országban érvényesen biztosítja a vezetési oktatáshoz szükséges feltételeit.

Ezt azért jelezzük, mert, ha esetleg találsz olyan oktatót vagy autósiskolát, ahol kevesebb várakozással tudnál kocsira kerülni, ebben az esetben készségesen és természetesen díjmentesen ki tudunk számodra állítani egy “Képzési igazolást”, amivel bármely másik iskolában folytatni tudod a tanulmányaidat, illetve az eddig befizetett díjból a fel nem használt összegeket a megkötött szerződésünk alapján visszatérítjük számodra. Ezeket személyesen, ügyfélfogadási időben tudod átvenni iskolánkban.

 

Külön köszönöm a megértésedet!

Pető Attila
iskolavezető