Az otthon tanulás egyik legnagyobb hátránya, hogy ha nem jársz be az autósiskolába, akkor kevesebb információval rendelkezel a képzés menetével kapcsoltban. Ezért összegyűjtöttük, hogy milyen teendőid lesznek:

 • Amennyiben elfogy az időkereted, akkor igényelhetsz hosszabbítást.
  A belépést követően láthatod, hogy a tananyag meddig érhető el, eddig hány órát tanultál, illetve mennyi lehetőséged van még.
  Amennyiben a kettő közül bármelyik lejár, akkor a programot nem tudod használni.
  A hosszabbítás 4.000 forintba kerül, és ezért újabb 10 órát kapsz. (Ha ez is elfogy, akkor újból hosszabbíthatsz.) Ehhez utalj át az iskola számlaszámára 4.000 forintot (Jogsiszoft Kft. 12010855-01164374-00100009 Raiffeisen Bank, közlemény: “hosszabbítás”), illetve írd le a hosszabbítás kérését a mosolyzonairoda@gmail.com címünkre.
  Ezután legkésőbb másnap már gyakorolhatsz újra. Arra számíts, hogy ha hétvégén utalsz, akkor csak hétfőn tudunk hosszabbítani.
 • A tanulás közben feltétlenül látogasd meg a háziorvosodat, ahonnan be kell szerezned egy alkalmassági véleményt.
 • KRESZ-vizsgát akkor kezdeményezhetsz, ha az e-learninges tananyagot befejezted, és a rendszer kiállítja számodra a képzési igazolást.
  Erről ugyan mi is kapunk értesítést, de mivel nem tudhatjuk, hogy ezután még mennyit szeretnél gyakorolni, ezért mindenképpen írj emailt mosolyzonairoda@gmail.com címünkre, amiben kéred a KRESZ-vizsgakiírást, és amihez mellékelned kell az orvosi alkalmassági vélemény jó minőségű másolatát.
 • Pár napon belül elküldjük a KRESZ-vizsga időpontját és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. Ha valamiért az időpont nem felelne meg, akkor a vizsga előtti 7. napig kérhetsz egy későbbi lehetőséget. Ezt is e-mailban jelezd!
 • A vizsgáig át kell utalnod a következő részletet, amit a beiskolázási szerződésedben találhatsz meg.
  Természetesen, ha épp útba esünk, akkor személyesen az irodánkban is fizethetsz, akár kártyával is. (A csomagodnak megfelelő, KRESZ-vizsga előtt fizetendő díjat itt is megtalálhatod: http://moszat.hu/szolgaltatasi-dijak/)
 • Ha nem sikerülne a KRESZ-vizsgád, akkor a vizsgaközpontban kérhetsz új időpontot.
 • Ha sikerül a vizsgád, akkor muszáj eljönnöd az irodánkba személyesen a vezetés részleteit és feltételeit megbeszélni.
  Nyitva tartásunk itt találod meg: http://moszat.hu/kapcsolat-elerhetoseg

Ha menet közben bármilyen kérdésed lenne, akkor írj! mosolyzonairoda@gmail.com

Sikeres felkészülést kívánunk!